Programme (25th Nov - Day 1, 26th Nov - Day 2)

Day 1 (PM) Theme: Curtain Wall System, Tiles and Flooring View Agenda
Day 1 (PM) Theme: Sustainable Concrete, Waterproofing and Protection system View Agenda
Day 1 (PM) Theme: Air-Conditioning and Ventilation Fan Systems View Agenda
       
Day 2 (AM) Theme: Curtain Wall System, Tiles and Flooring View Agenda
Day 2 (AM) Theme: Sustainable Concrete, Waterproofing and Protection system View Agenda
Day 2 (AM) Theme: Air-Conditioning and Ventilation Fan Systems View Agenda


Day 1 (PM) - Theme: Curtain Wall System, Tiles and Flooring

(Back to top)
# Start Time End Time Agenda Speaker(s) Duration  
1 2.00pm 2.10pm iNPQS Dir (SIA) Ar.Ashvinkumar s/o Kantilal 10 mins  
2 2.10pm 2:40pm Benefits of Underlayment and Flooring Adhesives for Resilient flooring Mr Simon Chang, Regional Manager, Global Project Services
Ms Emily Ng, Regional Business Dev Manager (Flooring)
ARDEX Singapore Pte Ltd
30mins  
3 2:40pm 3:10pm Fixing Thin & Large Format Sheet Porcelain Tiles Mr Simon Chang, Regional Manager, Global Project Services
Ms Teresa Lim, Regional Business Dev Manager (Tiling)
ARDEX Singapore Pte Ltd
30mins  
4 3.10pm 3:40pm Enabling Sustainable High-performance building though innovation Mr. Jayrold Bautista
Assoc. Tech Services & Development Scientist
DOW Asia Pacific Pte Ltd
30mins  
Break 10mins
5 3.50pm 4.20pm An Insight into Electrostatic Discharge Flooring (ESD) Mr. Leo Tan
Regional ESD Manager, APAC
Forbo Flooring Systems
30mins  
6 4.20pm 4.40pm Q&A Session   20mins  
7 4.40pm End of Session

Day 1 (PM) - Theme: Sustainable Concrete, Waterproofing and Protection system

(Back to top)
# Start Time End Time Agenda Speaker(s) Duration  
1 2.00pm 2.10pm Introduction
iNPQS Dir (IES)
Er. Chan Ewe Jin 10 mins  
2 2.10pm 2:40pm Building a Sustainable Concrete Industry – Green Sense Concrete and Eco-Efficiency Analysis Mr. Daniel Touma
Green Sense Concrete Manager, Admixture Systems
Middle East & Africa
Master Builders Solutions
30mins  
3 2:40pm 3:10pm Waterproofing solutions - Watertight Concrete Solutions For Deep Basement Mr. Gautam Karnik
Head of Business (Large Investment Projects)
ASEAN & South Asia
Master Builders Solutions
30mins  
4 3.10pm 3:40pm Corrosion protection coating paint system, Fire Protection System - How to protect your assets with the right paint system ? Mr. Effendy Bin Salim
Senior Business Technical Expert, Research & Development
Hempel (Singapore) Pte Ltd
30mins  
Break 10mins
5 3.50pm 4.20pm Hitchins Waterproofing Ms Karen Hu
Assistant Manager
Hitchins (FE) Marketing Pte Ltd
30mins  
6 4.20pm 4.40pm Q&A Session   20mins  
7 4.40pm End of Session

Day 1 (PM) - Theme: Air-Conditioning and Ventilation Fan Systems

(Back to top)
# Start Time End Time Agenda Speaker(s) Duration  
1 2.00pm 2.10pm Introduction
iNPQS Dir (ACES)
Er.Ling Shiang Yun 10 mins  
2 2.10pm 2:40pm Understanding EC Technology & Energy-efficient Fan Solutions in Air Handling Units and Cooling Towers. Mr Rickie Chua
Product Strategy Manager
Ebm-papst SEA Pte Ltd
30mins  
3 2:40pm 3:10pm Features and Design Consideration for climate friendly refrigerant aircon product Mr Sean Goh
Assistant Manager
Mitsubishi Electric Asia Pte Ltd
30mins  
4 3.10pm 3:40pm Oil-free Magnetic Bearing Chillers and Modular Chillers Concept
Mr Ng Yak Tong
Manager
Mitsubishi Electric Asia Pte Ltd
30mins  
Break 10mins
5 3.50pm 4.20pm Pushing the envelope of air-conditioning design with solutions to increase productivity Mr Desmond Soh, System Engineer
Daikin Airconditioning (Singapore) Pte Ltd
30mins  
6 4.20pm 4.40pm Q&A Session   20mins  
7 4.40pm End of Session

Day 2 (AM) - Theme: Curtain Wall System, Tiles and Flooring

(Back to top)
# Start Time End Time Agenda Speaker(s) Duration  
1 9:00am 9.10am Introduction
iNPQS Dir (SIA)
Ar.Ashvinkumar s/o Kantilal 10 mins  
2 9.10am 9:40am Benefits of Underlayment and Flooring Adhesives for Resilient flooring Mr Simon Chang, Regional Manager, Global Project Services
Ms Emily Ng, Regional Business Dev Manager (Flooring)
ARDEX Singapore Pte Ltd
30mins  
3 9:40am 10:10am Fixing Thin & Large Format Sheet Porcelain Tiles Mr Simon Chang, Regional Manager, Global Project Services
Ms Teresa Lim, Regional Business Dev Manager (Tiling)
ARDEX Singapore Pte Ltd
30mins  
4 10.10am 10:40am Enabling Sustainable High-performance building though innovation Mr. Jayrold Bautista
Assoc. Tech Services & Development Scientist
DOW Asia Pacific Pte Ltd
30mins  
Break 10mins
5 10.50am 11.20am An Insight into Electrostatic Discharge Flooring (ESD)
Mr. Leo Tan
Regional ESD Manager, APAC
Forbo Flooring Systems
30mins  
6 11.20am 11.40am Q&A Session   20mins  
7 11.40am End of Session

Day 2 (AM) - Theme: Sustainable Concrete, Waterproofing and Protection system

(Back to top)
# Start Time End Time Agenda Speaker(s) Duration  
1 9.00am 9.10am Introduction
iNPQS Dir (IES)
Er.Chan Ewe Jin 10 mins  
2 9.10am 9:40am Hitchins Waterproofing

Ms Karen Hu
Assistant Manager
Hitchins (FE) Marketing Pte Ltd

30mins  
3 9:40am 10:10am Waterproofing solutions - Watertight Concrete Solutions For Deep Basement Mr. Gautam Karnik
Head of Business (Large Investment Projects)
ASEAN & South Asia
Master Builders Solutions
30mins  
4 10.10am 10:40am Corrosion protection coating paint system, Fire Protection System - How to protect your assets with the right paint system ? Mr. Effendy Bin Salim
Senior Business Technical Expert, Research & Development
Hempel (Singapore) Pte Ltd
30mins  
Break 10mins
5 10.50am 11.20am Building a Sustainable Concrete Industry – Green Sense Concrete and Eco-Efficiency Analysis Mr. Daniel Touma
Green Sense Concrete Manager, Admixture Systems
Middle East & Africa
Master Builders Solutions
30mins  
6 11.20am 11.40am Q&A Session   20mins  
7 11.40am End of Session

Day 2 (AM) - Theme: Air-Conditioning and Ventilation Fan Systems

(Back to top)
# Start Time End Time Agenda Speaker(s) Duration  
1 9.00am 9.10am Introduction
iNPQS Dir (ACES)
Er.Ling Shiang Yun 10 mins  
2 9.10am 9:40am Features and Design Consideration for climate-friendly refrigerant aircon product Mr Sean Goh
Assistant Manager
Mitsubishi Electric Asia Pte Ltd
30mins  
3 9:40am 10:10am Oil-free Magnetic Bearing Chillers and Modular Chillers Concept
Mr Ng Yak Tong
Manager
Mitsubishi Electric Asia Pte Ltd
30mins  
4 10.10am 10:40am Understanding EC Technology & Energy-efficient Fan Solutions in Air Handling Units and Cooling Towers. Mr Rickie Chua
Product Strategy Manager
Ebm-papst SEA Pte Ltd
30mins  
Break 10mins
5 10.50am 11.20am Pushing the envelope of air-conditioning design with solutions to increase productivity Mr Desmond Soh, System Engineer
Daikin Airconditioning (Singapore) Pte Ltd
30mins  
6 11.20am 11.40am Q&A Session   20mins  
7 11.40am End of Session


About iNPQS

iNPQS Pte Ltd was jointly set up by SIA, IES and ACES to improve productivity in the building industry through Information Communication Technology (ICT) and Building Information Modelling (BIM) technology.

  

Address

200 Braddell Rd, Blk H, Level 2
Singapore 579700

| Terms of Use | Privacy Policy

© 2021 iNPQS. All rights reserved.